dijous, 14 d’agost del 2008

cançons bella Molinera

Bé, no ens acabem de decidir i jo he de marxar de vacances.... Faig aquest post, només perquè us pogueu apuntar mitjançant els missatges, quines cançons voleu fer cadascú.
Prevaldrà el primer que s'apunti.
Apa, comença el compte enrera!

5 comentaris:

Immaculada ha dit...

La núm 1 ja està feta....

Immaculada

Anònim ha dit...

Canvi d'estratègia: La manera en que esructurarem la Bella Molinera serà la següent. Hi haura un grup de treball, en el qual tohom que vulgui s'hi pot apuntar, que el que farà serà llegir-se totes les cançons del a Bella Molinera i encarregarà les fotos a tots els fotògrafs del GFM. Segurament la primera reunió serà aquest dimecres a la tarda, i al vespre a la reunió del GFM ja ho comentare.

Anònim ha dit...

Hola gent,
havia pensat de fer les fotos per dues cançons d'aquestes tres: 2-6-14.
Encara és possible? Ja em direu alguna cosa.
Àngel

Anònim ha dit...

Encara pots fer les fotos de les cançons que ens has dit. Tot hi que avui em fet una trobada per parlar de les fotos que volem que ens feu. Quin tipus de fotos havies pensat fer?

Anònim ha dit...

Després de la reunió d'aquest dimecres hem decidit no repartir les fotos per cançons, sino per temes i tipologies amb els quals posteriorment farem el muntatge. Els temes són els següents:
Camins, rierols i rius, rodes i moviments circulars, Trànsit, flors, inséctes, natura, postes de sols, paisatges, expressions corporals que no es veigi la cara, mans a la cara, mostres de desesperació, gent treballant, gent de genolls, paisatge urbans, fenòmens atmosfèrics, encreuaments de camins, telèfons nous i antics, camps de gallarets i girasols, sentiments de ràbia, ira, felicitat, deseperació, desig ...etc.

Envieu les fotos a bellamolinera@gmail.com a una mida de 1024 pixels el cantó llarg.

Gràcies i envieu-les el més aviat possible.

Terra de ningú

Vindria a ser una galeria virtual on s'ajunten aficionats i professionals. http://www.terradeningu.com/cat/index.php